Продавець Фітотоп розвиває свій бізнес на Prom.ua 3 роки.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
180 відгуків
+380 (67) 555-31-77
вул. Каховська 44, корп1, оф 7, Запоріжжя, Україна
FITOTOP Натуральна косметика, вітаміни,харчові та дієтичні добавки, здорове та спортивне харчування
Кошик

Розпушувач тіста (Пекарський порошок)

Розпушувач тіста (пекарський порошок) від ТМ "Смаколиця" під час нагрівання виділяє вуглекислий газ, що робить вироби з тіста пористими, повітряними та пишними. Це сприяє гарному пропіканню (без сирих грудок і прошарків), значно збільшує об'єм, зовнішню привабливість, підсилює аромат, покращує смак і засвоюваність виробу. Через натуральність усіх компонентів не викликає побічних ефектів і алергічних реакцій, а мала кількість у загальній масі продукції не впливає на її калорійність.

Міжнародна організація споживачів (Consumers International) рекомендує замовити розпушувач тіста оптом чи в роздріб для пекарської справи. Адже це допоможе завжди підтримувати високу привабливість і якість продукції без істотного збільшення її собівартості.

 

Опис

  • Сухий сипучий порошок білого кольору;
  • Багатокомпонентний органічний розпушувач;
  • Добре підходить для додавання в рецепти здобного, бісквітного, заварного, пісочного і тіста для смаження млинців;
  • Збільшує об'єм виробу;
  • Сприяє рівномірному пропіканню;
  • Не змінює смаку і запаху, а лише підсилює наявний;
  • Покращує структуру, колір, тактильні характеристики і засвоюваність продукції;
  • Усі компоненти є натуральними;
  • Не токсичний;
  • Не викликає побічних реакцій;
  • Не провокує алергію;
  • Не підвищує калорійність випічки;
  • Має низьку вартість і малу питому вагу у загальній масі виробу.

Склад

  • Крохмаль кукурудзяний, картопляний відіграє роль наповнювача, а також виділяє в процесі випікання вуглекислий газ, роблячи вироби пористими, ніжними і м'якими. Крім того, його використання замість борошна дає змогу збільшити термін придатності розпушувача;
  • Сода харчова (двовуглекислий натрій, гідрокарбонат натрію, NaHCO3) під час нагрівання насичує тісто вуглекислим газом і надає випічці красивого золотисто-жовтого відтінку;
  • Кислота лимонна виступає в ролі каталізатора повного розщеплення соди і регулятором кислотності. Це необхідно для поліпшення смакових характеристик виробів;
  • Винний камінь у поєднанні з содою харчовою проявляє потужний розпушувальний ефект, водночас дає змогу повністю уникнути гіркого або кислого присмаку, завдяки повному розчиненню двовуглекислого натрію;
  • Камедь гуарова, за рахунок утримання вологи, сприяє тривалій свіжості тіста і готових виробів, а також покращує розпушувальні властивості суміші;
  • Борошно пшеничне виступає в ролі медіатора. Вона вбирає вологу і не дає соді увійти в реакцію раніше часу.

Печиво погано пропікається всередині та підгорає зовні. Як же виправити (вирівняти) ситуацію?! Скористайтеся вуглекислим газом, що утворюється в умовах високих температур при взаємодії лужних і кислих продуктів. Купити розпушувач тіста від ТМ "Smakolica" для рівномірного пропікання Ви можете оптом чи в роздріб прямо ТУТ.

Застосування

  • Для млинців;
  • Пісочне;
  • Здобне;
  • Бісквітне;
  • Заварне тісто.

Нюанси користування:

  • Гарантований термін збереження всіх цінних властивостей у закритій упаковці становить рік з моменту виробництва;
  • У відкритому вигляді зберігається в скляній або керамічній тарі, оскільки при контакті із залізом запускається реакція;
  • Та ж доля передчасного старту спіткає порошок при зберіганні в умовах високої температури (понад 60 °С);
  • Не допускайте контакту з водою та іншими рідинами до моменту використання, оскільки це нівелює властивості розпушувача;
  • Додавайте його безпосередньо в борошно;
  • Наявність лимонної кислоти, пірофосфату натрію і винного каменю в складі пекарського порошку робить необов'язковою присутність у рецепті інших кислих продуктів.

Спосіб застосування:

Один з рецептів бісквіту

Інгредієнти:

  • яєчний порошок (меланж)- 2,5 ст.л.;
  • молоко сухе незбиране - 2 ч.л.;
  • вода - 120 мл;
  • цукрова пудра - 1 склянка;
  • борошно пшеничне - 1 склянка;
  • розпушувач - чверть ч.л.;
  • ваніль - на кінчику ч.л.;

Спосіб приготування:

  1. Розведіть молоко теплою водою, поступово вливаючи і постійно помішуючи. Дайте настоятися 15 хв;
  2. Всипте меланж і цукрову пудру. Перемішайте;
  3. Просійте борошно через сито, змішайте його з ваніллю і розпушувачем;
  4. Порційно додавайте в приготовлену раніше суміш борошно, постійно розмішуючи;
  5. Готове тісто залийте в підготовлену форму для випічки (діаметром 18-20 см). Краще взяти роз'ємну, дно і борти застелити пергаментом;
  6. Поставте в попередньо прогріту до 180 0Сдуховку на 40 хвилин;
  7. Готовий бісквіт остудіть, оберніть харчовою плівкою і приберіть на кілька годин у холодильник. Після цього його можна буде легко і без крихт нарізати на коржі;
  8. Крем додавайте будь-який на свій смак або їжте бісквіт у чистому вигляді;

Смачного!

Подбайте заздалегідь про наявність усіх необхідних інгредієнтів! Тоді процес приготування буде легшим і приємнішим, а результат неодмінно захопить їдців. Щоб придбати розпушувач для тіста від ТМ "Смаколиця"оптом чи в роздріб, переходьте за цим ПОСИЛАННЯМ.

Контакти

Оформити покупки можна прямо на сайті або зателефонувавши до нас за номером (067) 8-577-577. Доставка можлива по всій території України (до Києва, Львова, Харкова, Дніпра, Одеси, Рівного, Луцька та інших регіонів). За попередньою домовленістю працює і точка самовивозу замовлення: м. Запоріжжя, вул. Каховська, 44. Чекаємо на вас у будні дні з 9 до 17 години!

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner