Продавець Фітотоп розвиває свій бізнес на Prom.ua 4 роки.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
318 відгуків
+380 (67) 555-31-77
вул. Каховська 44, корп1, оф 7, Запоріжжя, Україна
FITOTOP Натуральна косметика, вітаміни,харчові та дієтичні добавки, здорове та спортивне харчування
Кошик
Власне виробництвоРозпушувач для тіста (пекарський порошок)  200г

Розпушувач для тіста (пекарський порошок)  200г

  • Готово до відправки
  • Оптом і в роздріб

75 ₴

Показати оптові ціни
+380 (67) 555-31-77
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Розпушувач для тіста (пекарський порошок)  200г
Розпушувач для тіста (пекарський порошок)  200гГотово до відправки
75 ₴
+380 (67) 555-31-77
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Розпушувач для тіста (пекарський порошок) від ТМ "Smakolica" дарує випічці пишну, повітряну і пористу структуру. Це відбувається завдяки властивості виділяти вуглекислий газ у процесі приготування. Саме газ забезпечує бажаний результат, сприяючи рівномірному пропіканню, збільшуючи об'єм і привабливість виробу. Пекарський порошок містить виключно натуральні компоненти, що забезпечує його безпеку для всіх категорій споживачів. Адже він не тільки не викликає алергії та побічних реакцій, економно витрачається, покращує смак і запах, але ще й ніяк не впливає на калорійність виробу.

Шеф-кухар із зіркою Michelin, Марсель Равін, радить купити розпушувач тіста (оптом чи в роздріб) для легкості та радості як у приготуванні страв, так і під час їх споживання. Адже завжди приємно, коли радість від аромату і рум'яних бочків випічки, доповнюється вишуканим смаком, припливом ендорфінів, енергії та відсутністю важкості в шлунку.

Опис

  • Порошок дрібної фракції;
  • Його ще називають "пекарським порошком";
  • Багатокомпонентний органічний розпушувач;
  • Має білий колір, нейтральний смак і запах;
  • Використовується в рецептах здобного, бісквітного, заварного, пісочного і тіста для приготування млинців;
  • Збільшує обсяг продукції;
  • Забезпечує рівномірне пропікання;
  • Покращує структуру, колір, тактильні характеристики і засвоюваність виробів;
  • Не впливає на калорійність випічки;
  • Не змінює аромат і смак, а виділяє наявні;
  • Економічний за вартістю і витратою;
  • Складається виключно з натуральних інгредієнтів;
  • Позбавлений токсичного, побічного та алергічного впливу.

Склад

  • Кукурудзяний і картопляний крохмаль служить наповнювачем і виділяє в процесі випікання вуглекислий газ. Це робить вироби пористими, ніжними та м'якими.
  • Харчова сода (двовуглекислий натрій, гідрокарбонат натрію, NaHCO3) при нагріванні насичує тісто вуглекислим газом і надає випічці красивий золотисто-жовтий відтінок;
  • Лимонна кислота грає роль каталізатора повного розщеплення соди та регулятора кислотності. Це є необхідною умовою покращення смакових характеристик продукції;
  • Винний камінь є природним розпушувачем та стабілізатором, який забезпечує випіканню пористу структуру та приємний смак;
  • Камедь гуарова ефективно утримує вологу, запобігаючи висиханню та фарбуванню тіста та хлібобулочних виробів, зміцнює клейкі властивості, що сприяє більшій пористості;
  • Борошно пшеничне виступає у ролі медіатора. Вона вбирає вологу і не дає соді увійти в реакцію раніше часу.

Багато печете? Тоді Вам потрібні тільки якісні інгредієнти та надійні помічники! Замовити розпушувач тіста від ТМ "Смаколиця" в будь-яких кількостях (оптом чи в роздріб) і без посередників можна ТУТ.

Застосування

  • Зберігати розпушувач варто в харчовому пластику, скляній або керамічній тарі, так як при контакті з залізом запускається реакція і втрачаються розпушувальні властивості;
  • Фальстарт буде і при зберіганні в умовах аномально високих температур (понад 60 °С);
  • Контакт з рідинами до моменту використання, так само призводить до непридатності;
  • Додавати речовину слід прямо в борошно;
  • Лимонна кислота, винний камінь у складі роблять необов'язковою присутність у суміші інших кислих продуктів.

Спосіб застосування:

Один з рецептів шарлотки

Інгредієнти:

  • яєчний порошок (меланж) - 30 г;
  • вода - 90 мл;
  • масло вершкове - 20 г;
  • молоко сухе незбиране - 1 ч.л.;
  • цукрова пудра - 1 склянка;
  • борошно пшеничне - 1 склянка;
  • розпушувач - 1 ч.л.;
  • яблука - 2 шт;
  • кориця мелена - 1 ч.л.;

Спосіб приготування:

  1. Молоко розведіть теплою водою і дайте настоятися 15 хв, а потім додайте меланж і пудру. Перемішайте;
  2. До отриманої суміші додайте просіяне через сито борошно, розпушувач і перемішайте до однорідності;
  3. Промийте яблука, очистіть від шкірки і нутрощів, наріжте маленькими шматочками і викладіть у форму, змащену вершковим маслом;
  4. Зверху рівномірно посипте корицею;
  5. Залийте яблука тістом;
  6. Помістіть у духовку, прогріту до 180 °С, на півгодини;

Смачного!

Подобається золотистий колір хлібобулочних виробів? Тоді трохи старання, терпіння і пекарського порошку має вистачити. Придбати розпушувач тіста від ТМ "Smakolica" для освоєння нових рецептів можна  оптом чи в роздріб вже ЗАРАЗ.

Контакти

Оформити покупки можна прямо на сайті або зателефонувавши до нас за номером (067) 8-577-577. Доставка можлива по всій території України (до Києва, Львова, Харкова, Дніпра, Одеси, Рівного, Луцька та інших регіонів). За попередньою домовленістю, у будні з 9 до 17, працює точка самовивозу замовлення: м. Запоріжжя, вул. Каховська, 44.

Основні
ВиробникВласне виробництво
Країна виробникУкраїна
Вага200 г
  • Ціна: 75 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner