Лавровий лист сушений мелений
Лавровий лист від ТМ «Smakolica» є широко поширеною пряністю. Відноситься до європейської кухні та цінується за ароматичні властивості. При висушуванні майже повністю позбавляється гіркоти, зберігаючи значну частину характерного запаху. Пропонується в цілому та подрібненому на порошок видах. Цілі листи додаються в перші страви за 5 хвилин до готовності, у другі за 10 хвилин, в консервацію і під закваску - протягом усього процесу, з подальшим вилученням перед вживанням (щоб уникнути гірких ноток). Подрібнений варіант хороший для паштетів, ковбас, соусів, маринадів, майонезів, заправок та сумішей спецій. У будь-якому вигляді він чудово прибирає сторонні запахи. А завдяки багатому складу підвищує апетит, покращує перетравлення їжі та загальне самопочуття.
Італійські шеф-кухарі рекомендують купити лавровий лист мелений для стрункості фігури. Адже численними незалежними дослідженнями доведено, що регулярне вживання їжі із цією пряністю суттєво допомагає у процесі скидання зайвих кілограм.
-
Лавровий лист сушений мелений 120 г
99 ₴Готово до відправки Оптом і в роздріб
-
Лавровий лист сушений мелений 10кг
Ціну уточнюйтеГотово до відправки Оптом і в роздріб+380 (67) 555-31-77
Опис
Пропонується в цілому та подрібненому варіантах:
- сухі листки темно-зеленого відтінку, без плям та пошкоджень;
- сипучий зелений порошок;
- Самі листки зазвичай не вживаються в їжу, а додаються в блюдо з подальшим вилученням з нього для насичення його ароматичними і цілющими властивостями;
- Порошок додається безпосередньо до виробу на постійній основі;
- Має сильний пряно-солодкий аромат і гіркий смак;
- У висушеному вигляді втрачає значну частину гіркоти, зберігаючи стійкий запах;
- Калорійність 313 ккал/100 г;
- Наділений антисептичним та протигрибковим ефектами, що сприяє тривалій безпеці продукції;
- Додається в супи, борщі, бульйони, м'ясні та рибні страви, ковбаси та паштети, холодець, заливне, каші, рагу, квашені овочі та консервацію;
- Поліпшує апетит;
- Нормалізує травлення та артеріальний тиск;
- Чинить заспокійливий вплив і покращує роботу нервової системи;
- Очищає судини та виводить з організму шлаки, токсини, солі важких металів;
- Зміцнює імунітет;
- знижує прояви алергічних реакцій;
- Знімає запальні процеси;
- Оздоровлює волосся і бореться з лупою;
- Сприяє схуднення;
- Стародавні греки прикрашали вінком з гілочок лавра голову переможця, завдяки чому рослина набула глобальної популярності і поза кулінарними кілами.
Склад
Промитий та висушений лавровий лист:
- Вуглеводи є основним джерелом енергії всім життєвих процесів;
- Харчові волокна (клітковина) добре очищають організм від шлаків і токсинів, покращують діяльність ШКТ;
- Жири покращують смакові характеристики, є основою для вітамінів і жирних кислот, сприяють їх засвоєнню організмом;
- Рослинні білки легко засвоюються організмом, є основою для будови клітин, тканин, гормонів і носіями амінокислот;
- Вітаміни (А, групи В, С) зміцнюють імунітет, покращують діяльність органів зору та нервової системи, сприяють засвоєнню мінералів, захищають організм на клітинному рівні від шкідливих факторів;
- Мікроелементи (Fe, Mn, Cu, Se, Zn) беруть участь в обміні білків, жирів, вуглеводів, кисню, енергії, теплообміні, синтезі протеїну в організмі, кровотворенні, утворенні кісткової та м'язової тканин, необхідні для якісної репродуктивної функції та імунних реакцій;
- Макроелементи (K, Ca, Mg, Na, P) незамінні для побудови тканин організму, регулюють водний та кислотно-лужний баланси в організмі;
- Фітостерини (фітостероли) знижують засвоюваність холестерину з їжі;
- Жирні кислоти (омега 3-6-9, пальмітинова, лінолева, ліноленова, лауринова, міристінова, стеаринова, пальмітолеїнова) зміцнюють структуру клітинних мембран і покращують діяльність клітин.
Як продовжити безпеку маринованих виробів? Відповідь: консервація. І невід'ємним інгредієнтом такого процесу є продукт, що запобігає процесам окислення, розпаду та гниття. ТМ «Смаколиця» пропонує замовити оптом і в роздріб лавровий лист мелений, що поєднує в собі всі необхідні властивості, вже ЗАРАЗ.
Застосування
- Перші та другі страви;
- Гарніри;
- Соуси, майонези, заправки, маринади;
- Консервація;
- М'ясні, рибні, сирні, овочеві, грибні вироби;
- Ковбаси;
- Паштети;
- Заливне (студні, холодці);
- Суміші спецій;
- Як декор.
Рецепт флана з кабачка з лавровим листом:
Інгредієнти:
- - кабачки – 200 г;
- - вершки – 80 мл;
- - молоко – 30 мл;
- - яйце – 2 шт;
- - жовток – 1 шт;
- - масло вершкове – 20 г;
- - сіль – чверть ч. л.;
- - лавровий лист мелений – чверть ч. л.;
Спосіб приготування:
- Залийте молоко та вершки в каструлю, нагрійте їх і всипте лавровий лист;
- Промийте кабачок, наріжте його тонкими скибочками і проваріть у киплячій підсоленій воді 3 хв;
- Відразу остудити кабачок холодною водою і дати стекти;
- У блендері подрібнити кабачок, молочно-вершкову суміш, яйця та жовток;
- Влити суміш у форми змащені вершковим маслом;
- Герметично укутати форми фольгою і помістити в духовку на 20 хвилин на водяну баню при температурі 900С;
- Вийняти з форм і подавати гарячим;
Смачного!
Додавання прянощів у щоденний раціон сприяє поліпшенню якості сну. Усього 1 ч.л. на день дарує спокій, який допомагає подолати безсоння, збільшити тривалість та глибину нічного відпочинку. Придбати лавровий лист мелений від ТМ «Smakolica» оптом та в роздріб Ви можете прямо ТУТ.
Контакти
Оформляйте покупки на нашому сайті або за телефоном (067) 8-577-577. Зручним для вас поштовим оператором замовлення доставлять по Києву, Харкову, Дніпру, Одесі, Львову, Кривому Розі, Черкасам, Чернівцям, Житомиру та в інші регіони країни. Бажаєте забрати самі? Не питання! Крапку самовивезення за попередньою домовленістю у місті Запоріжжя розташовано за адресою вулиця Каховська, 44.