Продавець Фітотоп розвиває свій бізнес на Prom.ua 3 роки.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
178 відгуків
+380 (67) 555-31-77
вул. Каховська 44, корп1, оф 7, Запоріжжя, Україна
FITOTOP Натуральна косметика, вітаміни,харчові та дієтичні добавки, здорове та спортивне харчування
Кошик

Цукрова пудра термостабільна

Цукрова (кондитерська) пудра термостабільна являє собою білосніжний солодкий декор, що не схильний до вбирання вологи, розчинення, таян'ю, злежання й грудкування. Це абсолютно натуральна їстівна прикраса, яка абсолютно не боїться екстремальних температур і контакту з рідинами. Тому його можна відразу посипати на ще гарячі випічку, кондитерські вироби, припорювати ним соковиті фруктові салати та нарізки. Такий декор не тільки підвищить візуальну привабливість, але й допоможе довше зберігати страви свіжими, завдяки вологоутримувальним властивостям, а також поліпшити смак (знизити кислотність) тих самих фруктів.

Лимонна нарізка, присипана цукром, помітно зменшує свої кислотні властивості, розбавляючи їх солодкими нотками. Цей прийом часто використовують у застіллях із наявністю міцного алкоголю. А для візуального задоволення справжніх естетів солодкість має мати вологостійкі властивості, зберігаючи білість смуг на часточках. Замовити ж цукрову пудру термостабільну від ТМ «Смаколиця» оптом і в роздріб для цих цілей Ви завжди можете ТУТ.

Опис

  • Порошок білого кольору, із солодким смаком;
  • Не злежується й не береться грудками;
  • Зберігає білосніжний колір і текстуру під впливом високих температур і вологи;
  • Тане в роті, а не в руках і під сонячним промінням;
  • Калорійність становить 463 ккал/100 г;
  • Енергетична цінність дорівнює 1937 кДж/100 г;
  • Покращує смакові характеристики, підсолоджуючи та регулюючи кислотність страв;
  • Завдяки вологовідштовхувальним властивостям, захищає від обвітрювання, подовжуючи свіжість продукції;
  • Прикрашає фруктові, хлібобулочні та солодкі вироби.

Проста у дозуванні:

- в 1 ч. л. з гіркою міститься 10 г порошку, і 7 г без неї;

- в 1 ст.л.: 25 г – з гіркою, 20 г – без;

- вміст 1 склянки без гірки становить 180 г солодощі.

Склад

  • Буряковий цукор слугує солодкою основою пудри, наповнюючий організм енергією, покращуючи смак страв (підсолоджуючи та зменшуючи кислотність), утворюючий білосніжний декор і зберігаючий свіжість виробів;
  • Крохмаль кукурудзяний додається як компонент, що запобігає злежанню і утворенню грудок;
  • Какао-олія слугує емульгатором, а також наділяє продукт стійкістю до впливу високих температур і вологи;
  • Каолін харчовий (біла глина) виступає у ролі емульгатору, запобігає злежанню і утворенню грудок.

Як домогтися того, щоб кондитерська прикраса не таяла на свіжоспечених булочках, а залишалася такою ж білосніжною? Вибирайте продукт із термостійкими властивостями. Це не вплине на смак і натуральність, а, головне, збереже зовнішню привабливість декору. Щоб купити цукрову пудру термостабільну від ТМ «Smakolica» оптом чи в роздріб, переходьте за цим ПОСИЛАННЯМ.

Застосування

  • Торти;
  • Кекси;
  • Тістечка;
  • Печиво;
  • Булочки;
  • Пироги.

Рецепт хрусткого хмизу:

Інгредієнти:

  • - борошно пшеничне — 500 г;
  • - олія рафінована — 500 мл;
  • - вода — 150 мл;
  • - молоко сухе суцільне — 2 ч. л.;
  • - жовтки сухі або лецитин — 3 ч. л.;
  • - цукрова пудра термостабільна — половина склянки;
  • - сметана — 1 ст. л.;
  • - горілка — 2 ст. л.;
  • - цукрова пудра — 1 ст. л.;
  • - сіль – половина ч.л.;

Спосіб приготування:

  1. Поступово додаючи та постійно помішуючи, розведіть молоко теплою водою. Дайте настоятися 15 хв;
  2. Додайте в молоко сухі жовтки або лецитин, перемішайте;
  3. Влийте горілку, додайте сметану, сіль, звичайну пудру та просіяну через сито борошно. Замесите тесто;
  4. Розділіть тісто на 3 частини та розкачайте кожним тонким шаром в 1 мм;
  5. Наріжте смужки завдовжки 10 см і шириною 3 см, посередині зробіть поздовжній розріз;
  6. Протягніть один край смужки в розріз і викрутіть. Виробляйте так з усіма;
  7. Розігрійте глибоку сковороду з олією й опустіть в неї тісто. Смажте на середньому вогні до золотистого кольору з обох боків;
  8. Присипте гарячий хмиз термостабільним порошком;

Смачного!

Для того, щоб страва гарантовано вийшла, важливо мати всі інгредієнти та суворо дотримуватися часу та пропорції, зазначених у рецепті. Придбати ж цукрову пудру термостабільну від ТМ «Смаколиця» оптом і в роздріб Ви можете вже ЗАРАЗ.

Контакти

Оформляйте покупки прямо на сайті або телефоном (067) 8-577-577. Зручним для вас поштовим оператором замовлення доставлять по Києві, Львові, Дніпру, Херсону, Одесі, Кременчугу, Рівно, Івано-Франковску та в інші регіони. Хочете забрати самі?! Попередньо домовитеся та відвідайте точку самовитягу в місті Запоріжжя, за адресою вулиця Каховська, 44, у будні з 9 до 17.

 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner